Middagstipset!
Jag tycker nog att jag börjar få snits på riset och tekniken att göra själva sushin. Och Åsa som aldrig rullat en sushi förut såg ut som hon inte gjort annat!
Och jag är rätt nöjd med bilderna också, förresten!
Smaskens blev det! Som vanligt klickar ni på bilden för större storlek!
Ann-Sofi the sushibabe
Det där såg riktigt gott ut. Borde provas, men det verkar så komplicerat, får nog läsa på lite :)
Å jisses amalia vad det sög till i sushitarmen av att se de bilderna! :D
Jag brukar också göra både rullar och risbollar, men jag brukar lägga laxbitar på mina risbollar, och ibland lite avocadostrimlor fasthållna av såna noriskärp. :P Vad är det ni har på era? Och vad är det i rullarna? Alltid kan man kanske få några nya tips och idéer, sushi kan man ju göra på massa olika sätt. Det såg i alla fall supergott ut! :)
Jag tror minsann att det kommer bli sushi för mig till middag idag... hihi! ;)
Kram
/Helena
Åsa som var med mig denna afton ammar fortfarande och vi ville då undvika den råa laxen. Därför valde vi crabsticks. I rullarna har vi gurka, purjolök, morot och crabstick. Och egenltigen skulle vi haft avokado också, men si det glömdes bort i all sushihets!
Avokado är riktigt smaskens och jag älskar verkligen rå lax. Så på lördag kör jag nog en Rolls Roys variant!!!
Smaklig spis!