Jul och nyår...

Jag ska jobba julhelgen i år. I år igen faktiskt. Vi brukar fira julen på juldagen hos oss eftersom vi är fler familjer. Och det brukar funka alldeles utmärkt. Vi flyttar julmat och julklapparna en dag bara.
Och då kan jag lika gärna passa på att arbeta lite. Nyår ska jag vara ledig dock och inte har jag en aning om vad jag ska hitta på än. Men det löser sig säkert!

Julen är viktig för mig. Den har ett lugn över sig trots all stress och bök innan. Men när det där har lagt sig känner jag en innerlig kärlek och ömhet som ger mig ett lugn i själen. En glädje och tacksamhet att jag har det bra. Och det är kanske lite konstigt att vi behöver en helg för att känna så. Alla gör inte det, det vet jag. Självklart önskar jag att alla har det lika bra som jag. Och jag försöker verkligen se och visa tacksamhet.

Det finns många saker som gör mig ödmjuk och tacksam. Julen är en sådan. Materialist jag har aldrig varit utan jag känner verkligen en innerlighet av att få vara tillsammans med familjen. Det är det som är så härligt. Och självklart njuter jag alltid av familjens sällskap, men julen har liksom den där påverkan på mig att jag ser det lite mer... känner det lite mer... passar på lite mer... älskar lite mer...



Ann-Sofi the christmasbabe

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits