Filmvisning

HÄR kan ni se filmsnuttar på Arvid ...




Ann-Sofi

Glad Midsommar

ja, så är då Arvid snart fem månader och livet är liksom bara helt underbart! I helgen har vi firat midsommar och trots att pappa Andreas har en arbetshelg kunde han vara ledig på midsommarafton och vara med sin familj, Det kändes extra härligt det.
I går (lördag) ville de på TV4 att man skulle mmas:a in sim midsommarbild och  berätta vad man gjort, så det gjorde jag och
här kan ni se resultatet! Vi har haft annat att tänka på också den senaste veckan då vi har tittat på ett hus som vi så starkt kände för. Vi sa; men titta - där står det ju! Vårt hus! Allt vi drömmer om finns där. En levande landsbygd med ett aktivt föreningsliv. En byförening som arbetar för bygdens bästa, håller sjön i gott skick, plogar snö om vintern, planerar festdagar i byn och mycket, mycket mer. Öppen förskola och grundskola 1-6 finns, och det verkar vara många barn i byn som Arvid skulle kunna växa upp med.
Vi la ett bud på huset och allt verkade så ljust, så ljust. Tills en annan budgivare lade sig i, alldeles på slutet och gav säljaren ett bud hon inte tackade nej till. Ett bud som vi inte kunde kontra.

Så... det var faktiskt lite tugnt härom dagen. Vi ville ju så gärna.

Men har vi hittat ett hus till nästa år så firar vi nog midsommar där, med god mat, umgänge och lekar i trädgården! Det drömmer vi om i alla fall.

Det som stundar närmast är ju att göra allt finlir innan bröllopet den 9:e augusti. Placeringskort, bordsplacering, psalmval och lite sånt... Det är väldigt spännande! Om mindre än två månader är jag fru Forsell! Det ni!!!!!!!!

Nu önskar vi en fortsatt trevlig sommar och hoppas att solen skall skina sådär lagom...




Ann-Sofi

En dag med Arvid


Arvid sitter med oss mer och mer vid bordet och han har börjat med smakportioner, som han faktiskt gillar ganska bra! han tycker om  att vara med oss och skall gärna sitta så nära det bara går!


Att bada är förunderligt härligt och nu kan han, men stöd från oss, sitta och plaska i vattnet. Det leder till många ljuvliga skratt och mycket vatten i hela badrummet. Hur ska det bli när han leker helt själv däri??? Men vad gör det å andra sidan... jag torkar gärna, bara mina barn är lyckliga!



Arvid vaknar alltid helt felfri, men modern är väl inte helt stylad för dagen. Nejdå, skämt åsido... Det är frukostdags och Arvid ville inte vara någon annanstans än i mitt knä. Jag njuter för fulla drag!


Mormor byter blöjan. Då passar vi på att busa lite också.


arvid...








Några bilder...

image251

image252

image253

image254



Ann-Sofi

hits