Måndagar...

.. är början på en helt ny, underbar vecka. Inatt ska jag arbeta och det ska bli roligt. Jag trivs bra på mitt jobb och skattar mig lycklig för att jag har ett över huvudtaget. I morrn ska jag passa Gabbe igen. Den lilla godingens mamma ska på glucosbelastning och Gabbe är inte riktigt i form för dagis. Det är då faster rycker in...

Sen är det ett besök hos optikern som gäller. Linskontroll.

Och aftonen går i glöggens tecken. Det ska suttas på lite glögg tillsammans med några godingar... Det ser jag fram emot!

Men eftersom jag har tagit tag i min bantning igen (inte för att jag helt la av innan) och tar nya friska tag, så får jag allt vara lite sparsam med alkoholen i morgon. Söt som attan är glöggen och jag får njuta av det lilla. Och det ska jag göra också.

Träningen. Träningen har jag två alternativ på nu. Antingen ger någon mig en rejäl spark i ändan så jag tar mig till SATS och tränar MINST två gånger i veckan. Eller säger jag upp medlemskapet där och börjar träna på jobbet istället.

SATS är inte helt gratis om jag säger så, och det enda jag har ont om nu så är det pengar. Att träna på jobbet kostar ingenting, men jag har lite svårt mentalt att ta mig dit ensam.

Så är det och så får det bli.


Må bäst!






Ann-Sofi


Kommentarer:
Postat av: mamm

glad att se att du håller humöret uppe. älskar dig

2005-11-22 @ 13:52:14

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits