Nattarbete

Jag har det lite mysigt i kväll. Jag har faktiskt fixat mina gardiner som nu är på plats, upphängda i den fastskruvade gardinstången en bit ovanför golvet så jag slipper att damma detsamma varje gång jag drar för eller öppnar upp.

Jodå... de är strukna, paradhandduken är också struken och upphängd och julduken på plats. Jag har det faktiskt jättefint nu.

I morgon ska
P-O äntligen tatuera sig för presentkortet han fick för nästan ett år sedan. Jag ska följa med som sällskap och det där kan bli farligt om jag inte är på min vakt. Jag är nämligen störtsugen på att göra en tatuering också. Vi ska också byta mitt soffbord som tar upp halva lägenheten. Tänk att det ska vara så svårt egentligen. När jag köpte bordet tyckte jag att det var alldeles lagom stort men när jag väl kom hem med det var lägenheten mycket mindre än jag tänkt mig... inte tänkte jag på att jag kanske skulle mäta innan jag köpte.
Nu har det löst sig ändå. Här ska bytas bord och allt kommer att bli supernice!

Nu ska jag natta mitt trötta huvud på de gosiga kuddarna...

Gonatt!



Ann-Sofi the christmasbabe


Kommentarer:
Postat av: mamma

Du lilla Snutta. Var det där med strykningen en hälsning till mig? Härligt att höra att du har det bra i din lägenhet

2005-11-29 @ 08:59:40
Postat av: Helena

Haha... Att man alltid är så noga med att tala om för sin mamma att man har strukit gardiner och dukar! =) Kram till både dottern och mamman!

Postat av: Björn Hansson

Var gjorde du av ditt gamla bord då?

2006-01-28 @ 14:35:51

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits