Vad gör man inte för konsten

Idag har vi generalrepetition och det kommer kanske inte att vara det bästa genrepet jag haft, men vad fasen... det är ju i morrn det gäller.

Varför göra saker idag som man kan skjuta upp till morgondagen?

Jag är med i majoriteten av scenerna och sjunger ganska många sånger. I ett gäng scener syns jag dock inte så mycket men är ändå på scen. Det kan bero på att jag ligger ihopvikt i en stor koffert...

Jo, det är faktiskt sant! Jag kryper ner i kofferten och ligger där i över tio minuter. Det låter kanske inte så mycket, men lägg dig ihopvikt allt du orkar, sätt fem tusenwatts-lampor rätt på dig och be någon snurra runt dig ett par varv med jämna mellanrum.... I tio minuter!!!!!!!  Det du!

Men vad gör man inte för konsten! Det är faktiskt jätteroligt att spela teater, och vi har störtkul nu!


Nu ska jag fylla mitt blod med kaffe för i dag blir en lång dag. Klockan är strax kvart över nio på morgonen och jag ska väl åka framåt tio-tiden. Beräknar väl att vara hemma igen kring midnatt.



Föreställningarna är på Gamla Teatern i Ronneby onsdag till lördag kl 19 varje kväll. Det kostar 100 bagis och ni är hjärligt välkomna!!!!



Må så gott!



Ann-Sofi the dramababe

Kommentarer:
Postat av: Helena (Neena)

Jiii, vad spännande det låter! Jag antar att det är pirrigt idag, jag hoppas att allting går bra och att du har roligt! :) Du får lova att berätta allting sen! Oj, så gärna jag hade velat vara i Ronneby och gått på teater ikväll! ;)
Lycka till, tjejen!

2005-11-09 @ 13:55:36

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits