Äntligen Fredag!

Så är det då fredag igen. Härliga Fredag! Jag var inne och gästspelade på jobbet en enkelnatt vilket är ganska gott faktiskt! Man jobbar en natt, ger allt, och går hem och sover gott några timmar... sen är man fit for fight igen! Eller?

Jo, det tycker jag nog! Fast så hågad att ta tag i det jag borde göra är jag inte. STÄDA! Jag får besök i morgon. Min personliga sylist ;-) kommer hit och ska hjälpa mig att shoppa lite nya kläder... ni vet den där gåpåochavbåtenoutfiten och disco/nattclubsspelningsoutfiten! Och bootsen!

Men idag är det fredag och jag har en himla massa borden som hänger över mig. Och jag sitter väl här just i skrivande stund och låtsas att de inte finns! Är jag ensam om det? Jag gillar inte att städa, men Inga verkar inte göra sitt jobb riktigt så jag får väl ta henne i örat och ta tag i det själv... så småningom. Bara det är gjort till i morgon förmiddag. För då kommer Anna...

Idag är jag lite ensam. Så känns det i alla fall. Om jag tar tag i mina städprojekt så behöver jag inte tänka så mycket på det där. Och spelar jättehög musik!! Det är faan alltid räddaren i nöden. Musiken!

Min granne under mig är hörselskadad ( dock inte av min stereo) så hon hör inte så noga om jag spelar lite högt ett tag. Vi bor ju överst i en vindsvåning, så jag spelar väl för fåglarna och Gud också! ;-)

Nu blev jag visst lite taggad att sätta igång!

Städa, städa varje fredag och så varje jul. Det tycker jag är kul!


Ann-Sofi the weekend firare!!!!

Kommentarer:
Postat av: Lena

Visst är det så att utan musiken dog man.....du verkar taggad ...så jag hoppas att din fredag blev bra och att du nu har en god lördag...

Postat av: Anna Ö

Stylist vette sjutton, men lite Fashion Advice o hejaklack är väl aldrig fel. Vilka SNYGGA OUTFITS du köpte!

Kram o tack för en jättemysig helg, gumman. O lite SUSHI är väl aldrig fel :P Snorta inte wasabin bara..

2005-09-25 @ 18:36:16
URL: http://www.annas-place-in-space.com

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits