Livet går vidare

Jo, så är det nog. Idag har det hänt en massa roliga saker som gjort att jag tänkt på annat. Jag ringde en gammal vän som jag inte umgåtts med på många år. Vi ses på jobbet ibland, men då finns det sällan tid att prata. Så jag gjorde som jag tänkt så länge. Jag ringde. Vi satt och pratade i sensommarsolen ett tag och det var väldigt trevligt.

Vist är det skönt att göra de där sakerna man säger till sig själv så ofta att man borde göra. Ringa den eller den, posta det där brevet, fixa det eller det...

Idag var en sån dag för mig. Jag ringde som sagt min gamla kompis. Sen tog jag tag i ett par andra samtal jag inte fått för mig att ringa förut. Jag har anmält mig till en fotokurs. Min nya hobby! Åh vad det ska bli roligt.

Jag ser verkligen fram emot att lära mig mer om fotografering!

Och helt plötsligt ringer min telefon. Det var från vår musikaffär i stan. Boken jag beställt hade kommit. En sångbok innehållande endast musik som Monica Zetterlund sjungit. Vi har pratat om det, min sångpedagog och jag, att vi ska ta tag i den sortens musik. Det ska också bli jättekul!

Ja, sen hade jag fått ett tips av en kollega om en sångkväll i slutet på september. De söker musiker och sångare till den sista kvällen och hon tyckte att jag skulle ringa. Sagt och gjort. Jag har ringt flera gånger idag, men har inte fått svar. Jag får försöka i morgon igen.


Och roligast av allt - Min väninna ringde och sa att hon fått en dotter! Igår kväll vid åttatiden kom hon till världen, det lilla livet. En flicka som vägde ca 3500 gram och var 54 cm lång.
Henne har jag träffat ikväll! Vilken lycka att få hålla i ett nyfött barn. Helt bedårande varje gång. Nu har jag haft förmånen att träffa många nyfödda eftersom alla våra vänner har barn och vi har funnits i bekantskapskretsen hela tiden. Så bäbisar har jag burit på förr och det är lika fantastiskt varje gång!

Grattis Åsa och Roger!


I morgon ska jag lämna blod. Jag kan passa på att slå ett slag för det. Man räddar liv genom blodgivning. Det ser jag på jobbet varje gång jag arbetar.

Så om ni går och funderar på att bli blodgivare... gå dit, skaffa information och gör nytta! Det är samtidigt en jättefin hälsokontroll av ditt eget blod varje gång du lämnar en påse. Och man känner sig lika nyttig efter varje tappning.

Bli blodgivare!


Ann-Sofi the blooddoner

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits