Det närmar sig

Premiär om två dagar.... ojojoj! Nu jädrans gäller det. Allt jag har i huvudet handlar om spex, texter, musik, kläder, rekvisita, manus, nervositet...

Idag har jag jobbat en stund på morgonen och har nyss kommit hem igen. Klockan 13.40 blir jag hämtad för att spendera hela dagen i Ronneby. Att repa låtarna, texterna, alla entréer. Tack och lov har jag inga klädbyten jag måste hålla reda på. Det räcker gott med alla in- och utgångar.
Jag ska försöka ta det så lugnt det går, för att behålla fokus på det vi ska göra samtidigt som jag hinner njuta av stunden.
Ikväll efter repetitionen ska vi samlas en stund och umgås, prata om annat och försöka slappna av lite tillsammans. Jag tror också att det är bra för gemenskapen, umgänget i helhet och att vi faktiskt inte ser varandra så himla mycket utanför scenen. Jag ser fram emot umgänget i afton! Igår hade BLT en intervju med oss som jag trodde skulle publiceras idag, men jag har inte hittat artikeln på nätet. Jag återkommer när den finns att tillgå här.

Nu ska jag ta det lite lugnt här hemma, gosa med Maja och passa på att ladda batterierna en aning!


Ha en fin dag!


Ann-Sofi the dramababe

Kommentarer:
Postat av: mamma o pappa

Från djupet av vårt hjärta ETT RIKTIGT LYCKA TILL!
KRAMAR OCH SPARKAR DÄRBAK INFÖR MORGONDAGEN

2006-04-27 @ 17:19:59
Postat av: Helena (Neena)

Åååå, så spännande - är det ikväll det är premiär??! Lycka till vännen, och ha så skoj! :D
Kramar
/Helena

2006-04-28 @ 08:24:38

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits