Segdraget...

Jag vaknade med feber i morse. Det är verkligen ingen höjdare. Normalt är ju kroppstempen högre på kvällen och jag är ganska känslig för just feber då jag har en något lägre normaltemp så det kändes ganska tydligt att jag hade feber.
Inte en panodil, alvedon eller treo hemma som kunde hjälpa mig i morse. Vilken tur att jag i alla fall hade den triangelmärkta Citodon-medicinen. Den innehåller paracetamol som är febernedsättande så det fick bli en sådan.

Jag har förstått att denna vinterkräksjuka kan bli långdragen och jag tror i ärlighetens namn att jag bara fått en "släng" av den... annars hade jag nog legat totalt däckad med diarréer och kräkningar längre än vad jag faktiskt gjort. Men min kropp är absolut inte återställd.

Nu har jag börjat svettas ut febern en aning med hjälp av citodonen och så fort jag känner att jag inte har ont i huden längre ska jag ta en dusch och faktiskt ta mig ut i friska luften en liten sväng. Jag står inte ut att sitta inne längre. Jisses... det där lät ju som om jag vore intagen nånstans....

En liten runda blir det, om än bara runt huset. Jag bor ju ganska nära ett par stormarknader och att köpa cykelhjälm står ganska högt upp på min lista. Det är inget nödvändigt att göra just idag, men det ger mig en anledning att få en nypa luft och en kort promenad.

Jag hörde innan idag att denna influensa kan dra ut på tiden så långt som en vecka eller lite mer... och att man ska vara symtomfri i två dygn innan man ger sig av till jobbet igen. Jag hoppas verkligen att jag mår prima snart!

Så.. gott folk... på återseende med en uppdatering om min hälsa så småningom!


Ha en god dag!


Ann-Sofi the wannabebabe

Kommentarer:
Postat av: Helena (Neena)

Ojoj, inte roligt att det ska dra ut på tiden på det viset...! En vanlig magsjuka är ju tärande nog, men det är ju outhärdligt att dessutom ha feber. Särskilt när det blir så långdraget.
Jag hade vinterkräksjukan för ett par år sedan, och jag svär att det är det närmaste döden jag varit. :P Jag är livrädd att få det igen.
Jag sänder dig alla varma tankar, och hoppas att du piggnar till snart!
Kram
/Helena


Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits