Snuvad...

Så åkte jag då till jobbet för att visa framfötterna och gå på möten jag sällan kan vara med på. Mycket beror på att de oftast hamnar mellan två arbetsnätter då jag sover hela dagen. Men idag kunde jag alltså vara med. Jag sa lite skämtsamt till mina kollegor att jag minsann nu är här för en gångs skull och att det skulle föras till protokollet.
Tror ni att det va nått möte då??? Nej, då är det inställt pga av tidsbrist.
Så blev jag snuvad på de framfötterna. Egentligen är det ingen större fara på taket. Men vist hade det varit trevligt med ett möte när jag äntligen kunde vara med.
Det var ett arbetsplatsmöte och vi skulle prata om kvalitet i vården. Jaja, hoppas att jag kan vara med en annan gång istället. De såg ju att jag kom i syfte att vara med i alla fall.

Just det...

Jag gick en snabb runda på stan innan jag åkte till jobbet. Och blev jag glad när jag rundade hörnan gågatan/Klaipedaplatsen och såg att Micke och Janis höll på att sätta upp uteserveringen på Nivå! Jag var tvungen att gå fram och tala om hur glad jag blev och att det äntligen känns att våren och sommaren är i antågande!

När uteserveringarna ploppar upp som svampar ur marken är det vår!!!!!! Det är det säkraste tecknet på att vintern är slut!

Nu ska jag plana på sofflocket en stund så jag är pigg i kväll när jag ska jobba.

Ciao så länge!

Ann-Sofi the framfotsbabe

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits