Fredagmorgon

Jaha, så var det då dags att försöka ta tag i kampen och gå till arbetet för lite arbetsträning. Idag är det tänkt att jag ska arbetsträna mellan kl 07 och 10. Om jag säger så här; klockan är tio i fem nu och jag har varit uppe en timme.
Jag förstår egentligen inte varför det blir så här. Varför oroar jag mig så för något som tar tre timmar att genomföra? Jag har en klump i magen och jag vill ju göra ett bra jobb. Eller jobb och jobb. Jag ska ju träna, känna efter och finnas. Men jag har inte fått riktiga direktiv om hur en arbetsträning går till, jag har heller inte varit i denna situationen tidigare och jag hittar inte riktigt min plats på avdelningen som det är nu.
Jag vill verkligen att detta ska fungera. Det vill jag. Men det finns andra bakomliggande orsaker som gör att jag är en aning spänd också. Det är inget jag kan skriva om här och nu, mer än att jag känner en något krystad stämning när jag är på avdelningen.
Allt försvinner när jag börjar på natten. Alla klumpar, orosmoment, funderingar och bekymmer. Det är jag helt övertygad om. Så nu är det bara att göra som vi pratade om i gruppen i tisdags: Kämpa på och göra det bästa av de tillfällena som är kvar.

Det är mycket annat som oroar mig också. Det fattas underskrifter på papper och annat som AFA och försäkringskassan vill ha. Det är telefonsamtal jag måste ringa, papper som måste skrivas på och skickas in, julklappar som ska handlas, tvättstugan är bokad, jag ska försöka få ordning och snyggt i lägenheten, jag ska hjälpa mamma att städa, jag saknar A så det gör ont, det är jul på söndag, jag måste börja packa, flytta på elen och comhem, adressändra.... Det hopar sig en aning liksom...

Jag har rätt mycket i huvudet nu. Och jag kämpar verkligen för att hålla ordning bland de grå.

Jag kan också meddela att jag varit helt nikotinfri i två veckor. Och NEJ jag är inte gravid! Men mitt tandkött började ta rejält med stryk av snuset och A tycker att det är skitäckligt så... jag försöker så det knakar....

Idag är det som sagt fredag och jag har tokmycket att göra... Det ska bli så skönt när alla helgerna är över och jag är sambo med A.


Ann-Sofi

Kommentarer:
Postat av: Anna S

God jul och tack för senast!!! Jag är säker på att du fixar allt även om det känns mycket och jobbigt.

2006-12-22 @ 13:52:30

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits