Pirr och lycka

jag har ju alldeles glömt bort att berätta om Stockholmsresan (tror jag i alla fall). jag har bloggat lite grad i bilder på min mobilblogg som ni hittar här.  Resan upp gick som en dans och vi kunde turas om att köra. E4:an är rolig att köra eftersom det går rätt så fort... Och jag gillar ju det där med snabba bilar! ;-)
Jag blev så varmt mottagen och kände mig verkligen välkommen. Andreas har en jättefin familj. Kram till er alla!
Mammografin vill jag också berätta om. Jag gick dit och fick mina behag manglade i röntgenapparaten och AAAAAJ vad ont det gör. Faktum är att det smärtade ganska mycket mer i det bröstet jag känner obehag i vilket inte alls var speciellt roligt. Men det gick bra att ta bilderna i alla fall.
Jag fick vänta en liten stund  på att doktorn skulle kolla på bilderna och jag måste nog säga att det gick relativt fort ändå. Jag fick, efter ca en kvarts väntan, veta att allt är i sin ordning och att inga andra åtgärder skall göras. Detta var ett mycket skönt besked.
Jag har också ikväll varit på jobbet och arbetstränat. Och oj vad roligt det var idag. Jag har delat mediciner. givit injektioner, svarat i telefon och dokumenterat som om jag jobbade härom dagen sist. Det känns så skönt att jag inte tappat så mycket av det där tekniska. jag kommer ihåg hela datajournalen och kunde med lätthet fixa både det ena och andra. Jag tog lite egna initiativ och fick till det rätt bra faktiskt.

Nu sitter jag hos Andreas och väntar på att glöggen ska bli varm. Vi ska sutta på lite glögg och ha en stunds fredagsmys innan vi nattar oss och i morgon sätter igång med värsta födelsedagsbaket.

Det pirrar i magen av lycka.

Det går bra nu!


Ann-Sofi

Kommentarer:
Postat av: mamma

Älskling, vilken underbar läsning. Härligt att det funkar på jobbet.

2006-12-09 @ 14:04:08

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits