Vardagslyx

Nu har min väninna åkt hem. Jag har en nystädad lägenhet. Ingen disk. Daniels, Maroon 5´s, Andrew Strong´s, Metallica´s och Linkin Park´s musik i högtalarna fyller min lägenhet. Det är taskigt väder ute som gör att det är helt okej att stanna inne. Det är den 22 mars idag och det är snöstorm ute.

Idag ska jag vardagslyxa. Hade jag haft ett badkar hade jag kastat mig handlöst ner i det, fyllt det med vatten och skum, skrubbat, tvättat, njutit och tagit hand om mig. Nu har jag inte det så det får bli en låååång behaglig dusch istället. Fötterna mina fick sig en omgång häromdagen så de är så fina, så fina.

Sushirullarna är gjorda och ligger och drar sig i kylen. De ska avnjutas lite senare tillsammans med ett glas kallt vitt vin.

Om man skulle ta och lägga en ansiktismask, fila naglarna, plocka brynen och piffa till sig lite?

Ja... jo... det ska jag nog göra!


Idag är det vardagslyx som gäller!


Ann-Sofi the lyxbabe


Kommentarer:
Postat av: Mirjam

Hej!Kollade in din blogg nyss och jag måste bara få säga -Guud vad jag gillar din blogg!Jag har nyligen upptäckt detta med bloggande och jag måste bara få säga att din blogg var en av de jag funnit som bäst hittlis!Keep on so!Och vad fina dina sushis såg ut!Ha en riktigt trevlig kväll och njut av att bara få vara!Kram på dig!

2006-03-22 @ 15:46:28
Postat av: Ann-Sofi

Hej Mirjam och tack för komplimangen! Om du tittar in igen kan du väl skriva din adress till din blogg så jag kan läsa vad du har för dig om dagarna!
Kram Ann-Sofi

2006-03-22 @ 17:12:01

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits