Energi tack!

Nu kommer våren och snart sommaren med stormsteg. Uteserveringarna ploppar upp som svampar ur jorden och det är kärlek i luften överallt. Jag känner att min kropp vill ha mer energi. JAG vill ha mer energi. Jag vill bli överöst med energi från vänner, okända, nya, gamla, glada... Jag saknar tiden då det var så enkelt att ringa någon, säga att vi ses om en timme, hitta på roliga saker som att dricka en pava vin, eller bara vatten för den delen. Umgås utan förbehåll.
De spontana grillfesterna. De spontana samtalen. De spontana och lite plötsliga festerna. Är jag för gammal för att känna att jag vill ha den där energin igen?
Jag försöker hålla mig upptagen, arbetar så mycket jag kan, fixar och donar. Men tankarna finns där ändå. Som ikväll till exempel. Hade jag varit ledig en afton som denna när solen skiner och det nästan är 15 grader varmt ute, hade jag satt på mig de finaste ögonen och de glansigaste läpparna, jeans och solbrillor och önskat att någon annan hade tid.
Då hade jag handlat nått gott att äta och dricka. Tagit mig dit min vän vill eller för den delen bjudit hem hit. Då hade jag satt oss i kvällsolen med vårt vin, våra samtal och våra hemlisar. Jag vill träffa folk när det är så här vackert. Jag vill bli kär. Men ikväll går det inte. Jag är snart på väg till mitt arbete och ska vara där till i morgonbitti.
Jag kommer inte att ha någon semester i sommar, vilket jag faktiskt sörjer en aning. Jag vet att jag kommer att tjäna pengar istället. Men vad är det i jämförelse mot ett spontant telefonsamtal där jag får veta att att jag är saknad, efterlängtad och väntad på? Idag känner jag så i alla fall. Jag vet att det känns annorlunda när lönen kommer i slutet på juli. Men just nu känns det väldigt långt borta.
Det är kärlek i luften en dag som denna, när solek skiner och det nästan är 15 grader varmt ute trots att klockan nästan är 19.30. Jag vill ta del av den kärleken. Jag vill ha den energin.
Är jag tokig som inte vill släppa taget om det spontana, härliga, underbara, tacksamma och vackra som våren och sommaren innebär?

Jag vill ha energi och jag vill bli kär!


Ann-Sofi the lovebabe

Kommentarer:
Postat av: PO

You´re only human, my dear siss!

Postat av: Linda arbetskamrat!

Jag vill dricka vin och äta gott med dig! Föstår att du vill ha en man förstås vid din sida. Men jag finns här det vet du. Bara att höra av dig, kan jag så kan jag.

Tack för det söta brevet på jobbet, det värmde. Och TACK för att jag fick gå hem. Hoppas du hade kul ute igår. Lycka till på genrepat mm idag. Hoppas brottarmannen kommer och att han är lika go i verkligheten som på nätet osv.

Verkar inte som jag kan komma på lördag =( Pappsen fyller ju år och vill ha middag och vi träffas inte alltför ofta..
Ha det bäst. Kramar Linda

2006-05-05 @ 06:29:37

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits