Fel låt vann!

Haha... nu ska vi se...
Nu tycker jag faktiskt att fel låt vann. Carolas divalater i all ära... eh, hur blev det där nu?
Äsch, jag gillar Carolas person mindre och mindre. I alla fall den attityden hon utstrålar de korta stunder hon pratar i intervjuer. Men jag DYRKAR henne för sin sång. Jag DYRKAR marken hon går på när hon sjunger. Om hon bara kunde lära sig att gära ett rent vibrato med stämbanden, magen och halsen. INTE HAKAN!!!!!
Carola skulle vinna. Vinsten skulle oavkortat gått till Sverige. Hon sjöng i en helt egen division dit ingen annan i tävligen nådde.

Finnarna kan hålla sig till Sweden Rock Festival i Norje bland alla andra pajasar!
Inte Eurovisionsfestivalen.


(Vad tror du om detta inlägget Gunsan, hahahaha)


Ann-Sofi the Carolababe

Kommentarer:
Postat av: Gemene man

Men fel låt kan ju inte vinna! Sedan några år är det ju tv-tittarna själva som röstar i alla eurovisionsländerna, så då kan det väl inte bli fel låt? Eller?

Det är bara att inse: Den tiden är förbi när ESC var en tävling för melodier, som sedan spreds i nya versioner över hela kontinenten. Nu gäller det att göra ett så starkt intryck på tv-tittarna som möjligt på tre minuter. Och där var finnarna i mästarklass! Jag har aldrig begripit mig på hårdrock, men deras scenshow överträffade allt annat i programmet. Det var till och med så att jag tyckte deras låt var melodiös. Dessutom kändes den äkta, inte utstuderat konstruerad enbart för att vinna i ESC. Klart att de vann!

(Där ser du: Skriv att "Fel låt vann" så får du kommentarer!)

Postat av: gun_san

Haha! Ja, du ser Ann-Sofi... ;-) Det tog inte lång stund.
Jag håller med Gemene man att finnarna var i mästarklass och väl värd en vinst! Carola ger mej spunk och även om hon gjorde bra ifrån sig så hoppades jag att hon inte skulle vinna. Mina favoriter var Bosnien-Hercegovina och Ryssland och jag hade hoppats på att Andorras låt "Sense tu" skulle fått vara med i finalen. Jag tror det var korsettdansarnas fel att den inte kom med från kvalet.

2006-05-21 @ 23:37:51
Postat av: bejbispice

Hellre LORDI (alla gånger) än åmande korsettbrudar och varför hade tjejerna typ bikini på scen o killarna fullt påklädda? (Okej, Ryssen hade faktisk linne, men ja.)

Hårdrock har faktiskt gillats av stor del av många länders befolkning i et antal decennier, så det är mer betänkligt hur ESC har lyckats hålla undan såpass länge. The Poodles var kanske helt rätt ute? Vem vill höra mera Irländska smörsångare eller Dansk tuggummipop?

Och monster maskerna? Gruppen Kiss dolde sin identitet med gräslig (haha) smink i många år. Vi har sett tillräckligt många "monster" i Star Wars, Mumien, Sagan om Ringen att ingen blir så förskräckta längre. Då tycker jag faktiskt att Island hade spökat ut sig värre än värst i år...

Nä, rätt låt vann! (men Rumänien var min favorit :)

2006-05-22 @ 00:16:56
Postat av: Ann-Sofi

Ja, jag kan absolut hålla med om att Lordi var bra! Jag gillar ju hårdrock! Men i detta sammanhanget hade jag gärna sett att Carola vann. Fast det hade kanske inte varit hälsosamt för hennes ego...
Jag förstår vad du menar Gemene man.. att ESC har för länge sedan tappat själva musiktävlingen och gått över till bästa shownummer-tävling istället. Det är ögonen som ska bli mättade, inte öronen längre. Och det tycker jag är lite synd!
Hade tävlingen hållts i radio och inte TV hade nog utgången blivit en helt annan.
Jag gillar fortfarande Carola och hon är en fantastisk artist PÅ scen. Och hon hade inget motstånd i år... men utgången visade att bästa sångteknik och låt inte betyder så mycket längre, precis som ni säger!
Men inte kan man väl säga att Finlands bidrag är en schlagerlåt????? Går det att dansa kasedans till den låten? Ja, förmodligen med lite värme innanför västen så. Då kan man dansa till allt!
Rocka fett kan man däremot göra! Alltid!

Nu ska jag fortsätta jobba.
tack goa ni för bra kommentarer! Fortsätt gärna så!


Kram Ann-Sofi

2006-05-22 @ 02:13:36

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits