De blivande kusinerna!

Jag sitter och blir lite varm i hjärtat och förstår knappt vad det är jag är med om. Hela mitt liv ställs egentligen lite på ända... Alltså en lycklig ända!
Min bror har två barn; Adam och Gabriel och Andreas syster har två barn; Johan och Sara.
Jag väntar alltså barn och när mitt barn kommer till världen får det direkt fyra helt underbara kusiner! Det är svårt att förstå. Det är det! Och trots att det bökas och stökas å det grövsta emellanåt inne i min mage så är det ändå så himla overkligt att jag faktiskt bär på ett barn. Ett barn!!!!

Tänk vad lyckligt lottad jag är som har en man som älskar mig och som jag väntar barn tillsammans med! Jag har en hel familj som jag trivs med och det finns ljuvliga barn i min direkta närhet!

Åh vad jag älskar livet!

Här är de ljuvliga kusinerna Johan, Sara, Gabriel och Adam:

      


Jag älskar er och längtar efter att få presentera er nya kusin!!!!


Ann-Sofi

Kommentarer:
Postat av: Camilla (Bräkne Hoby)

*LER* Ja du söta Ann-Sofie overklighetskänsla återbringas sedan under hela deras uppväxt. Robin fyllde 18 i höstas och jag kan titta på honom och tänka "Det där är MIN unge" och det stolta moders hjärtat tar ett extra skutt, men ändå är det väldigt overkligt. Tänker på er och önskar er all Lycka till.
/Camilla

2007-12-17 @ 13:25:32
Postat av: PO

Ja, du Syrran! Visst är det häftigt! Vi längtar efter det lilla knytet som du bär inom dig och att barnen ska få en kusin är bara hur häftigt som helst. Du är värd allt det du har nu, för du är en underbar syster, som jag älskar!

Love u all!

Lillebror!

Postat av: Bejbispice

Jadu. När vi satt på bänken mitt i vår sena kvällspromenad och peppade upp dig för att du skulle gå och träffa den där Andreas. Typ dagen efter. Vilken tur ;)

2007-12-23 @ 20:05:18
Postat av: Ann-Sofi

Åh Bejbispice! Jisses vad konstigt det känns att tänka sådär! Det är ju inte alls länge sedan! Och vad mycket som hänt sedan dess!!!
Tack för pepptalk-stunden, tack för ditt sällskap, tack för ditt tålamod och tack för att du är du!

Saknar dig!

2007-12-23 @ 22:38:31

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits