Milstolpe

Idag är en ganska stor dag i både mitt och Andreas liv. Ja, vi delar ju för sjutton våra liv med varandra så det är ju klart att båda är engagerade.
Vi ska göra något vi aldrig gjort tidigare. Något som påverkar hela våra liv. Det är inte bara en utan faktiskt två stora saker som händer idag.
Mästaremåla har bytt ägare och idag skriver vi på alla papper och lämnar handpenning på huset. Vi har hittat vårt drömställe på jorden och längtar dit varje vaken sekund. Vi pratar om stället hela tiden och drömmer oss bort i allt som skulle kunna hända där. Renoveringar vi vill göra, gäster vi vill bjuda, lekar med våra barn vi vill göra, timmar vi vill bo där... Vi är så lyckliga för detta! Tack för alla lyckönskingar och glädjerop från er! Snacka om vuxenpoäng!


image154

Här ska vi bo!

Nästa sak vi ska genomföra för första gången idag är vårt första besök på MVC. Tänk att efter idag kommer det aldrig att bli "första gången" igen. Det är något speciellt med allt det där.
Jag vet att många beskriver hur man nästan hysteriskt följer vecka för vecka, skriver noggrant ner allt som händer och verkligen engagerar sig i sin graviditet. Och så är det för oss också. Andreas är jätteengagerad och är så delaktigt det någonsin bara går.
Idag ska vi alltså besöka vår barnmorska för första gången. Det är inget inskrivningssamtal utan mer ett informationsmöte. Vi har redan fått en bibba papper och brochyrer hemskickade som vi har lusläst och idag har vi möjligheten att ställa frågor och få svar. Idag är en stor dag i våra liv. En dag vi ska minnas länge...

image155


Ann-Sofi och Andreas

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits