Helgen är här

Idag är det fredag och jag sitter med laptopen i knät och har fotbollsVM på TV´n igång. Sverige möter USA och vad jag kan förstå är det en kamp i kampen att vinna just denna match!
Vi har varit ute och plockat svamp i dagarna två och fått en ansenlig mängd trattisar. Faktum är att antalet gula kantareller är det rekord på också i år.
Vi har bombat två av tre sovrum med tidningar så trattarna kan torka! Det blir finemang det!
Idag är det alltså fredag och jag ska försöka samla mig inför helgens arbete. Nätterna börjar tära på mig eftersom jag i snitt sover ca 3 timmar per natt. Smärtan är genomträngade och jag kämpar för att hamna i ett gott läge där jag kan slappna av och somna. Det är inte så himla lätt men jag försöker och kämpar på! Dagtid kan jag göra saker i min egen takt, vila när jag behöver och använda mig av förflyttnings- och lyftteknik för att klara av vardagen! Svampplockningen har skett krypandes och sittandes mestadels men jag har ändå fått betala för den kanske lite dumma snebelastningen som det innebär!
Men nu är det gjort och jag kämpar vidare! Inatt ska jag således arbeta och jag har ingen aning om hur belastningen är på avdelningen. Det kan skilja från natt till natt och ibland även från timme till timme. Vi får väl se...

Bäbisen har inte varit så aktiv de sista dagarna men jag har någon gång per dygn känt de små kittlingarna nere i magen. Jag är inte orolig, men jag har ändå känt en skillnad mellan innan och nu.

Nu ska jag vila lite för att hitta krafterna innan arbetet inatt.

På återseende!

Ann-Sofi

Kommentarer:

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits