Besök hos barnmorskan

Idag har vi varit hos barnmorskan och klämt, mätt, lyssnat och pratat.
Mitt blodtryck är alldeles förträffligt: 125/75, pulsen 85. Jag har gått upp tre kilo de sista 6 veckorna vilket är fantastiskt bra, tycker både jag och barnmorskan. Jag lämnade ett urinprov också där det tyvärr visade på ganska kraftigt förhöjda vita, så de har skickat ett prov.
I morgon ska jag lämna ett blodgruppering till. Det ska visst vara så eftersom jag är negativ.

Bäbisen fixerade sig för ett par veckor sedan, och har nu vänt sig helt så ryggen på bäbisen är rakt fram. Min barnmorska sa att livmodern "sjunkit" fyra fingerbreddar och att det är ganska mycket bäbis nere i bäckenet nu. Och det är ju precis sådär jag känner det. Det trycker på och gungar neråt hela tiden. Mamma sa idag att det syns så tydligt att jag bär bäbisen långt ner och långt fram, liksom.

Jag var på en liten shoppingrunda idag. Det tog en herrans tid då fogarna inte alls var samarbetsvilliga. Men jag ville verkligen handla. På inköpslistan stod bland annat: blöjor, Inotyolsalva, febertermometer, nagelsax, tvättlappar, babyolja, skötväska, hud- och hårvårdsprodukter till de blivande föräldrarna att ha på BB.
Oj vad härligt det var att handla det där sista! Nu har jag allt, tror jag. Jag hittade en liten brun och vitrandig hjälmmössa också och en liten, liten scarfs. Jo, jag handlade det också.

Nu har jag ruskigt ont och vilar mest. Nu kan bäbisen komma precis närhelst den vill. Tyvärr så tror jag inte att vi kan påverka nedkomsten, men vi är ganska sugna på att prova...

Idag ser jag ut så här:

image221



Ann-Sofi

Kommentarer:
Postat av: mamma

Förstår helt och fullt din
lyckokänsla vid shoppingen i går. Visserligen är det snart 36 år sedan jag blev gravid första gången men minnet därvidlag är det inte några fel på. Känner så väl igen mig. Kram

2008-01-03 @ 15:26:06

Skriv en ny kommentar:

Namn
Kom ihåg mig?

E-post:

URL:

Kommentar:

Trackback
hits